• Recepten

  • Bloemkoolrijst met garnalen en pittige mangosalsa

    Bereidingswijze:  Verhit een eetlepel olijfolie in een wokpan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg het teentje knoflook en de garnalen toe en roerbak circa 2-3 minuten. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Voeg de bloemkoolkorrels toe en roerbak nog circa 2 minuten. Maak een salsa door de stukjes mango te mengen met de avocado, rode peper, koriander, een eetlepel olijfolie en[...]

    Lees verder

    Pittige kip curry masala

    Bereidingswijze: Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de knoflook en de gember toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg de kip toe en bak totdat deze net niet meer roze ziet. Voeg de curry kruiden toe en kort daarna de knolselderij en de tomaat en bak nog circa 2 minuten. Voeg de bouillon toe en laat 30-40 minuten op laag vuur zachtjes pruttelen. Roer er na het [...]

    Lees verder

    Aspergesoep met ham reepjes

    De tijd van de asperger komt er weer aan! Die heerlijke en gezonde asperges... Je kan er talloze recepten mee bedenken maar wij geven je vandaag een heerlijke aspergesoep mét hamreepjes voor fase 2A.  GENIET ERVAN!  Ingredienten: 120-150 g gekookte ham, in reepjes 150 g witte asperges, geschild 50 g groene asperges ¼ blokje groentebouillon 50 ml halfvolle melk Handje verse[...]

    Lees verder

    3 of page 7